Du er her: 
Om oss Om oss


BIAS_Bil.jpg

En av Bygginnredning AS' montørbiler

Om oss

Bygginnredning AS er en innendørsentreprenør med tilhold i Sandefjord, Vestfold, ca 11 mil sør for Oslo. Vi er en totalleverandør av systeminnredninger for næringsbygg, inkludert systemhimlinger, skillevegger og kontorfronter med glass og dører.

Bygginnredning AS ble etablert i 1996 og har siden den tid holdt til på samme adresse, Skolmar 25 i Sandefjord.


I tillegg til systeminnredninger kan vi levere alle nødvendige tjenester i forhold til prosjektering, samordning og prosjektledelse av mindre prosjekter, dog holder vi oss til innendørs arbeider.


Vi kan påta oss rollen som en innendørs totalentreprenør, med ansvar for alle bygningsmessige konstruksjoner, inkludert lyd- og brannklassifiserte konstruksjoner samt alle tekniske fag som rør, ventilasjon og elektro.


Vi har sentral godkjenning som utførende i klasse 2. Dersom det skulle være behov for prosjekteringstjenester i høyere tiltaksklasser har vi eksterne samarbeidspartnere som kan tilknyttes prosjektet.


Pr i dag er vi 7 personer i administrasjonen:  • Bjørn Wirum - daglig leder og prosjektleder - bsw (a) bygginnredning (.) no

  • Svein Wirum - teknisk leder og prosjektleder - sw (a) bygginnredning (.) no

  • Bodil Wirum - økonomi- og kontoransvarlig - bw (a) bygginnredning (.) no

  • Rune Engmann - prosjektleder - re (a) bygginnredning (.) no

  • Vegard M. Haukeland - prosjektleder - vmh (a) bygginnredning (.) no

  • Norbert Duchewicz - byggeleder og lager-/logistikkansvarlig - nd (a) bygginnredning (.) no

  • Runar Sanni - anleggsleder - rs (a) bygginnredning (.) no


Vi har også noen faste formenn:  • Tor Eigil Gogstad-Andersen - formann

  • Marian Nicpon - formann

  • Romas Petrosius - formann


Inkludert våre fast ansatte tømrere og montører sysselsetter vi daglig mellom 20 og 50 personer, alt etter hvilke oppdrag vi har på trappene. Dette grunnet et utstrakt samarbeide med andre firmaer og selvstendige montører.


Vi har i dag prosjekter under utførelse og / eller i ordre over store deler av østlandet.


Vi produserer i dag så godt som ingenting selv av de produktene vi leverer og monterer. Vi har kort og godt funnet ut at det ikke lønner seg. Dessuten er det andre som har bedre forutsetninger, i form av blant annet bedre lokaler og produksjonsutstyr, til å lage gode produkter. Vi mener at vi i dag har avtaler med de beste leverandørene vi kan finne av de fleste produktene våre kunder har bruk for.


Bygginnredning er medlem av Norsk Innredning, en gruppe bedrifter av samme type som oss selv, geografisk spredt rundt om i Sør-Norge. Totalt er det i dag 5 medlemmer, med baser i Ålesund, Bergen, Kristiansand/Arendal, Sandefjord/Moss og Gjøvik. Se Norsk Innredning's nettsted for mer informasjon og lenker til de andre partnerne.